Introductie ronde Ledenraad Roger

March 2, 2022

Geschreven door: 

Nino Matulessy

Ik stel mij even voor:

Roger Schaap, 53 jaar geboren te Utrecht en Indo. Getrouwd met Kim Schaap en vader van twee engeltjes van kinderen Aaron en Marcia. Zoon van Eddy Schaap geboren te Tjimahi Java en Inge Olsem geboren te Bandung Java.Onze roots en sociaal culturele gevoel ligt in Sulawesi Manado-Amurang.

In het dagelijks leven ben ik nu 20 jaar ondernemer op het gebied van Business Solutions voor personeel-proces & product nationaal en internationaal. Innovator en motivator om vanuit de realiteit praktische resultaten behalen en dit te continueren voor mijn klanten.

Mijn grootste passie is muziek en dat doe ik dus ook al 38 jaar. Het produceren, live/online optreden en zangles geven aan talenten. Mijn visie missie en doelstellingen in het leven zijn ontstaan door muziek en alles wat daarmee te maken heeft om tot concrete praktische resultaat en oplossing te komen. Music is More !

De reden voor Bersama is de naam !? Het is tijd voor de inhoud van “samen” als Indo, Molukker en Papua tot resultaten te komen en niet als losse volkjes terwijl onze voorouders tot opa’s, oma’s en ouders Nederland tot een welvarend land hebben gemaakt. Resultaten behalen vanuit de huidige realiteit in plaats van idealen en hoop ! Gebruik maken van elkaars kracht en dit uitvoeren . In onderwijs – Sociaal Cultureel – Ondernemerschap –Entertainment – Politiek.

Maar altijd vanuit de praktische tastbare uitvoerbare oplossing !

Mijn fundament in dit alles van leiding tot begeleiding in het leven is Jezus Christus.

Groet,

Roger Schaap